Vacature/hulpvraag

Vice-Voorzitter (M/V) OuderenAdviesRaad

Geplaatst op 26 april 2013, 18:50 uur

De OuderenAdviesRaad Oost zoekt een vice-voorzitter in Stadsdeel Oost. De voorkeur gaat uit naar iemand uit IJburg of voormalig Zeeburg.

Profiel: Wonen in Stadsdeel Oost, Leeftijd 55+, Interesse in het Ouderenbeleid, bereid om beleidsontwikkelingen te volgen, goed kunnen samenwerken, behendigheid met de computer en zelfstandig te kunnen werken.

In samenwerking met het dagelijks bestuur van de OAR het beleid verder ontwikkelen. Deelname aan wekelijkse bestuursvergaderingen op maandagmiddag en een maandelijkse openbare vergadering in het Stadsdeelkantoor. En verder zich willen te vertegenwoordigen op netwerkbijeenkomsten.

De vice-voorzitter vormt met de voorzitter, secretaris en de penningmeester het dagelijks bestuur van de OAR. Het is de bedoeling dat de vice-voorzitter, na een inwerkperiode, de voorzitter ondersteunt en eventueel kan vervangen.

De bestuursleden krijgen een onkostenvergoeding en materiaalkosten kunnen worden gedeclareerd. Bovenstaande werkzaamheden nemen ongeveer 3 dagdelen in per week in beslag.

Heeft u belangstelling, kunt u contact opnemen met: Frank Stork 020-665 1063 of per e-mail cicogna@planet.nl

Meer informatie over de OuderenAdviesRaad vind u op: http://www.wijkopbouworgaanoost.nl/bewonersorganisaties

 

 

 

 

Deel dit:
Vraag gesteld door