Vacature/hulpvraag

Dagbesteding assistent vrijwillig

Geplaatst op 8 augustus 2019, 14:45 uur

Nieuw Amstelrade is een organisatie voor mensen met een lichamelijke beperking en/of Niet Aangeboren Hersenletsel. In ons activiteitencentrum op IJburg kunnen deelnemers schilderen en tekenen, werken met keramiek en textiel, deelnemen aan muzikale en recreative activiteiten (kaarten, spelletjes, lichte sport en beweging, wandelen) en koken.

Voor de recreatieve en textiele activiteiten, voor sport en bewegen, wandelen en koken zoeken wij vrijwlligers (op dinsdag, donderdag of vrijdag). Het liefst voor een vast dagdeel per week.

De groepen bestaan uit 6 tot 12 deelnemers. Het zijn gezellige groepen, waar veel wordt gelachen. De groepen worden begeleid door ervaren vaste medewerkers.

Wij zoeken hulp! Ervaring is voor ons niet het belangrijkste, inlevingsvermogen en geduld wel. Voor de textiel activiteiten is ervaring met de naaimachine wel gewenst. Een Verklaring Omtrent het Gedrag is verplicht.

We bieden je een gezellige omgeving waar veel wordt gelachen. Je krijgt reiskostenvergoeding en aan het eind van het jaar een kerstpakket. En je kunt natuurlijk kennis maken met heel bijzondere mensen!

Vind jij het leuk om de begeleiders te assisteren en ondersteun jij mensen liever in hun zelfstandigheid dan hen dingen uit handen te nemen? Dan willen wij graag z.s.m. met je kennismaken!

Je krijgt eerst een intakegsprek, dan de kans om vier keer een dagdeel uit te proberen. Na die vier keer evalueren we en maken we, als alles wederzijds bevalt, vaste afspraken.

Contact via slenoble@nieuwamstelrade.nl of 06-43054862 (vraag even naar Simone)

 

Ingangsdatum
z.s.m.
herhalend
elke maand
Beloning
reiskostenvergoeding, kerstpakket
Deel dit: