Vacature/hulpvraag

De IJburg Rangers zoeken begeleiders!

Geplaatst op 17 juni 2014, 10:39 uur

Vanaf augustus 2014 zullen de IJburg Rangers starten bij de Boerderij op IJburg. De club gaat op ontdekkingstocht in de natuur rondom IJburg en leert ondertussen van alles over dieren, planten en het milieu. Maar we gaan ook spannende sport en spel activiteiten doen. Centraal in de club staat het plezier maken met en in de natuur dus er zal veel buiten gespeeld worden, speurtochten worden gedaan en worden gemaakt/geknutseld voor de dieren en de natuur. Het programma wordt vormgegeven in samenspraak met de vrijwilligers aan de hand van een thema. Voor deze club zoeken we vrijwilligers, die de club willen begeleiden. We zoeken mensen die:

-        Affiniteit hebben met de natuur en sport en spel. Ervaring in het geven van lessen of een grote kennis over de natuur is niet noodzakelijk. Je kan in de leer bij de meer ervaren begeleiders

-        Niet schrikken van een beetje regen

-        Graag met een groep kinderen iets onderneemt

-        Eens in de drie weken beschikbaar zijn op zondag

We zoeken vooral enthousiaste IJburgers die bij willen dragen aan het besef bij kinderen dat we omgeven zijn door prachtige natuur en dat we daar zuinig op moeten zijn en dat samen spelen en ontdekken goed en leuk is. Ben je enthousiast of heb je nog vragen? Mail ons! info@boerderijopijburg.nl Ook als je op een andere manier wil bijdragen of door tijdgebrek beperkt inzetbaar bent, mail ons vooral.

Meer informatie over de boerderij op IJburg: www.boerderijopijburg.nl

Ingangsdatum
Eerste zondag: 17 augustus
herhalend
Vanaf de start eens in de drie weken. Bij voldoende animo en begeleiding kan er vaker een bijeenkomst worden georganiseerd.
Beloning
Kennis over de natuur in het algemeen en specifiek rondom IJburg, een plezierige middag en tevreden kinderen. Het is mogelijk om eigen kinderen mee te nemen.
Illustration
 
Deel dit: