Bericht

De gebiedsmakelaar van het stadsdeel voor IJburg: Afscheid en voorstellen:

Geplaatst op 16 januari 2020, 12:13 uur

Beste IJburgers,

De afgelopen 5 jaar heb ik met veel plezier gewerkt op- voor- en aan IJburg, met heel veel verschillende bewoners aan bijna net zoveel uiteenlopende projecten, klachten, wensen en ideeen. Sinds januari ben ik overgestapt naar een ander gebied in Oost, de Watergraafsmeer. Mijn werk als gebiedsmakelaar op IJburg wordt nu overgenomen door Marjolein Mantel, zij stelt zich hierna aan u voor.

Ik ben nu nog niet helemaal weg: voorlopig blijf ik nog enkele maanden het aanspreekpunt voor de vanuit 2019 lopende groenprojecten, ben betrokken bij het opzetten van een aantal jongereninitiatieven, houd me nog bezig met kunst in de openbare ruimte/ cultuur en met zaken die IJburg 2e fase betreffen, Centrumeiland en Strandeiland dus.

Maw, we kunnen elkaar zeker nog tegenkomen de komende maanden. In die zin is dit berichtje meer 'gedag' zeggen dan afscheid nemen, met vriendelijke groeten, Fred Scheepmaker.

 

Beste bewoners van IJburg 

Graag stel ik me via deze weg voor, ik ben Marjolein Mantel, de nieuwe gebiedsmakelaar van IJburg en ik vervang daarbij Fred Scheepmaker. Het afgelopen jaar ben ik gebiedsmakelaar geweest in Osdorp, dus ik heb al wat ervaring.

 Bij de gemeente Amsterdam werk ik sinds 14 jaar in verschillende functies, kijk gerust eens op mijn LinkedIn pagina: https://www.linkedin.com/in/marjoleinmantel.

 Ik ben superblij met deze vaste plek op IJburg, het is een prachtig stukje van Amsterdam en ik sta te popelen om aan de slag te gaan!

 

Werk account Facebook: https://www.facebook.com/marjolein.mantel.3

 

 

 

 

 

Deel dit:
3 reacties

Marjolein Mantel

do 16 januari 2020 14:16
veel succes in Watergraafsmeer Fred :-)

Michel Vogler

vr 17 januari 2020 10:46

Dank je wel, Fred, voor je inzet voor IJburg. Zoveel initiatieven die je een zetje hebt kunnen geven. Succes in de Watergraafsmeer. Welkom Marjolein.

Pien Thate

vr 17 januari 2020 15:31
Wat ontzettend jammer Fred dat je van IJburg vertrekt. Wij zullen je allemaal missen op oa het gebied Joris Ivensplein! Ik wens je heel veel succes en hopelijk zie ik je nog voordat je echt vertrokken bent