Bericht

Je kunt nog meedoen met de Proud Today nieuwjaarsactie!

Geplaatst op 21 januari 2019, 13:24 uur

Ervaring leert dat een hoop mensen februari een veel betere maand vinden om te starten met afslanken en gezonder worden omdat er bijvoorbeeld nog een rits nieuwjaarsborrels gepland staan. Daarom verlengen we de nieuwjaarsactie met een maand. Je kunt dus nog de hele maand februari inhaken. Maar in januari ben je ook al van harte welkom hoor!

Wat houdt de nieuwjaarsactie in:

 

Als je graag fitter, gezonder en slanker wilt worden in 2019 kan ik je daarbij helpen. We starten met een gezond voedingsplan op maat, afgestemd op jouw persoonlijke smaak en je levensstijl. Het voedingsplan is zo opgesteld dat je op een verantwoorde manier gewicht verliest waarbij je toch lekker eet en geen honger hebt. Tijdens je traject ontvang je iedere week lekker en eenvoudig te bereiden recepten. Het gezin kan gewoon mee eten. Daarnaast kunnen we ook een mooi passend beweegplan voor je maken.

Wanneer je in januari een (gratis en vrijblijvende) intake boekt en een traject afneemt, krijg je van Proud Today minimaal 2 weken GRATIS. Daarnaast betaalt de verzekering in veel gevallen ook mee aan het traject. Maak nu snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake.


 

Illustration
 
Deel dit: