Nieuw bericht

Nieuwe cursus ponymaatjes van start!

geplaatst op 13 februari 18, 16:46 uur, door Boerderij op IJburg

Ponymaatjes lessen bij de Boerderij op IJburg

Kinderen maken kennis met een nieuwe manier van omgaan met paarden. In de Ponymaatjes lessen leer je alles wat je wilt weten over paarden en hoe ze communiceren.

Van brons naar goud!

De Brons cursus duurt 10 weken. Kinderen leren hier basisvaardigheden en krijgen basiskennis mee over de pony’s. Na de brons cursus kunnen kinderen doorstromen naar Zilver 1, vervolgens naar Zilver 2, Goud 1 en Goud 2. De duur van deze cursussen is een halfjaar per cursus. Vanaf niveau Zilver 1 wordt er gewerkt in een halfjaarlijkse cyclus met een winterstop in december en januari. Aan het einde van de halfjaarlijkse periode doen alle kinderen examen op hun eigen niveau. In Zilver en Goud wordt toegewerkt naar het rijden. De kinderen doen meer voltige, mogen af en toe zelfstandig rijden en leren op- en afzadelen.

Ponymaatjes Brons 10 lessen €90
Met Stadspas €10

Ponymaatjes halfjaar (Zilver/Goud) €160

Ponymaatjes lessen gaan in de vakanties niet door. In de herfst-, voorjaars-, en meivakantie kunnen de kinderen in plaats van de les een twee uur durende workshop volgen.

In de winterstop, december en januari, vinden er wel twee workshops plaats waaraan kinderen kunnen deelnemen. De kosten van de workshops in de vakanties en de winterstop zijn bij de prijs inbegrepen. Lessen inhalen is mogelijk in één van de andere Ponymaatjes lessen wanneer de les tenminste 24 uur van tevoren is afgezegd.

Wil je meer informatie? We horen het graag. Mail naar pony@boerderijopijburg.nl.

Foto