Update

Project-update bij Sportstimulering IJburg

geplaatst op 13 september 17, 09:52 uur, door Jeroen van Dalen
Project volgens planning
3x3 Streetball is in volle ontwikkeling. In samenwerking met de bakstebalvereniging Blue Stars leidt 3x3 Unites jongeren op tot leaders die in staat zijn zelf (basketbal)activiteiten te organiseren. Tijdens de burendagmarkt 23 september a.s. zullen zij ook een basketbalactiviteit organiseren.

Dans loopt. Jonathan Larett, een bewoner van Oost is IJ-dance gestart en biedt elke dinsdag en vrijdag danslessen aan, voor alle niveaus en leeftijden. Hij participeert in verschillende sportptogramma's. Zo geeft hij kennismakingslessen en naschoolse activiteiten op het primair onderwijs, heeft hij meegedaan aan de allereerste Dans Inn in Oost en werkt hij samen met SK Coaching. De tweede helft van 2017 moet daar meer vorming aan geven.

Watersport: Alle basisscholen op IJburg hebben deelgenomen aan een vorm van watersport op Ijburg. Dit is door zowel de scholen, leerlingen als aanbieders enorm goed bevallen. Dit is mijn inziens een inzet die structurele inzet blijft vragen. Het ontvangst is enorm positief.

Zaalvoetbal: enige opstartproblemen. Inmiddels start het. In samenwerking met SK Coaching (vanuit opdracht jongeren doorgeleiden naar structureel sportaanbod J&V) en LEBO gaan we met jongeren die zich bij de activiteiten van SK Coaching structureel goed gedragen een zaalvoetbalteam opstarten bij eerder genoemde zaalvoetbalvereniging. Dit geldt voor zowel jongens als meiden.
Nog geen reacties