Nieuw bericht

Bestel de vakantietas in OBA IJburg!

geplaatst op 17 juni 2016, 11:47 uur, door Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA)

Op zoek naar nieuw leesvoer voor je kind? Laat je deze zomer verrassen en bestel de vakantietas van de OBA vol interessante, spannende of grappige verhalen.Vanaf nu kunnen kinderen (of hun ouders) tussen 4 en 12 jaar een OBA-vakantietas bestellen in alle filialen van de OBA.

Je vult een formulier in met vragen over hobby’s, favoriete boeken en schrijvers. We vragen ook waar je naar toe gaat op vakantie, zodat we boeken over het vakantieland of de streek kunnen toevoegen. Vervolgens stelt de bibliothecaris een tas samen die aansluit bij de wensen van je kind. In elke vakantietas zitten 10 materialen. Dit kunnen boeken zijn, maar ook luisterboeken, dvd's of games.

Je kunt de vakantietas vóór 11 juli aanvragen bij de balie van jouw OBA-vestiging. Wees er snel bij, want per vestiging zijn er maar een beperkt aantal tassen die gevuld kunnen worden. Je kunt de tas ophalen op de door jouw ingevulde datum. Fijne bijkomstigheid: de materialen hoeven pas uiterlijk maandag 29 augustus worden ingeleverd.

Foto