Activiteit

Themadiner zingeving & welzijn

maandag 25 september 2023 , 18:30 - 22:00 uur
Illustration

WEGENS OMSTANDIGHEDEN VERPLAATST NAAR 25 SEPTEMBER

Op maandag 25 september organiseert de FlexBieb een themadiner met drie belangrijke ingrediënten: lekker eten (drie gangen, vegetarisch), verbinding met anderen en verdiepende zelfinzichten. Het overkoepelende thema van deze avond is zingeving en welzijn.

Zingeving en welzijn, twee thema’s die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en waar de laatste jaren veel over wordt gesproken. Uit allerlei onderzoeken blijkt dat zingeving bijdraagt aan een gezond, geïnspireerd en bevlogen leven. Andersom geldt: het ontbreken van een gevoel van zingeving kan leiden tot psychische en/of lichamelijke klachten. Maar waar gaat het hier nu precies om, en hoe kom je erachter wat jou een gevoel van zingeving en welzijn geeft? Hoe kun je zo leven dat je meer voldoening ervaart in wat je doet?

Tijdens dit themadiner over zingeving en welzijn gaan we nader in op bovenstaande vragen. Hoewel het thema zingeving gemakkelijk abstract en filosofisch kan worden, zullen we tijdens dit themadiner juist aan de slag gaan met praktische oefeningen om meer zicht te krijgen op hoe zingeving er voor jou uit ziet.

De thematische onderdelen en oefeningen van deze avond worden afgewisseld met de verschillende gangen van het diner. Het diner is geheel vegetarisch en zal bestaan uit verse en smaakvolle ingrediënten van het seizoen. Het zal worden samengesteld door Bente van Kernebeek, een gepassioneerde studente en enthousiaste roeier met veel liefde voor koken, en dan met name voor bijzondere gerechten. Bente heeft al
menigeen positief weten te verrassen met haar culinaire creaties.

De avond zal onder begeleiding staan van IJburger Heidi Rooijakkers. Zij is ontwikkelingsgericht coach en trainer voor loopbaan- en levensvraagstukken, studiekeuzecoach en yogadocent.

Reserveren noodzakelijk: heidi.rooijakkers@gmail.com

Tijd: de avond duurt van 18.30 tot 22.00 uur (inloop vanaf 18.00 uur)
Locatie: FlexBieb, Talbotstraat 46, Amsterdam-IJburg
Kosten: € 59,95,- per persoon, incl. eten en drankjes / € 49,95 voor FlexBieb-leden* / € 39,95 voor stadspashouders
Meer informatie en aanmelden: heidi.rooijakkers@gmail.com

* € 10 per jaar (iedereen t/m 17 jaar gratis), via halloijburg.nl/flexbieb of aan de deur op de avond zelf

Locatie
FlexBieb
Kosten toelichting
Zie de begeleidende tekst
Deel dit: