Activiteit

Speciaal aanbod: loopbaancoaching

maandag 10 januari 2022 , 19:00 uur

Heb je het gevoel dat je weinig voldoening haalt uit het werk dat je doet. Zou je liever een baan hebben die beter past bij wie jij bent, wat jij kan en wat jij wilt? Een baan die je een gevoel van zingeving en betekenis geeft? Dan is een loopbaantraject bij mij wellicht interessant voor jou.

Ik ben een ervaren en (bij Nobco en Noloc) gecertificeerd ontwikkelingscoach en ik begeleid mensen bij vraagstukken op het gebied van loopbaan en persoonlijke groei. Samen met jou ga ik op zoek naar datgene wat jou een gevoel van bezieling en zingeving geeft, zodat je meer kunt werken en leven vanuit wie je ten diepste bent. 

Vanwege de coronamaatregelen heb ik nu een speciaal aanbod voor een op maat gemaakt kort loopbaantraject van drie gesprekken van 1,5 uur voor slechts €399,-. De afspraken worden ingepland in onderling overleg. Het blijkt iedere keer weer verrassend hoeveel nieuwe inzichten je kunt krijgen in slechts drie gesprekken.

Wil je je aanmelden of meer weten? Neem dan contact met me op voor een gratis intakegesprek via 06-24709142 of heidi.rooijakkers@gmail.com. Na afloop krijg je een voorstel op maat. De gesprekken zijn op IJburg in Amsterdam.

Wil je weten hoe anderen mijn begeleiding ervaren? Zie mijn aanbevelingen op LinkedIn https://www.linkedin.com/in/heidirooijakkers/

Ik zie er naar uit je te ontmoeten!

Locatie
IJburg
Kosten
Met korting
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: