Activiteit

Start jeugdschaatslessen Jaap Edenbaan (schaatsclub IJsburg)

vrijdag 16 oktober 2020   |   16:55 - 17:55 uur   |   Jaap Edenbaan

Schaatsclub IJsburg, schaatsen voor jong en oud. Altijd al willen leren schaatsen? Inschrijving gestart!

Het jeugdschaatsen is bedoeld voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar. Speciaal voor de allerkleinsten (vanaf 5 jaar oud) hebben we op zaterdagochtend een groep in de Jaap Edenhal. Vrijdag 16 oktober start de middaggroep om 16.55 

Voor een impressie zie: https://youtu.be/N2PgnJJGZbg

Plezier staat bij IJsburg voorop. Doormiddel van spelletjes en op de leeftijdscategorie toegespitste oefeningen maken we de kinderen vertrouwd met de beginselen van het schaatsen en bereiden we ze voor op het KNSB-schaatsdiploma aan het eind van het seizoen. De lessen worden gegeven in samenwerking met de Diemer IJsclub in vaste groepen van ongeveer 10-15 kinderen van hetzelfde niveau. Iedere groep heeft een vaste begeleider.

 

Evenementen
Gedurende het schaatsseizoen op de Jaap Edenbaan worden een aantal evenementen georganiseerd, zoals de Sinterklaasviering, de mini-Elfstedentocht, schaatsen-lopen-schaatsen, het diplomaschaatsen en de traditionele seizoenafsluiting in de sporthal van het Duran Sportcomplex.

 

De lessen op vrijdagmiddag of zaterdagochtend starten resp 16 en 17 oktober en loopt tot half maart 2021. Dat zijn ruim 20 lessen.

Geef je nu op via info@ijsburg.nl. Voor alle overige info zie www.ijsburg.nl

 

Voor volwassenen organiseren we toerschaatsen op maandagavond. Voor meer info zie www.ijsburg.nl

 

Kosten
Met korting
Kosten toelichting
20 lessen voor €119,75
Leeftijd
Vanaf 5 t/m 12 jaar
Datum vr 16 oktober 2020
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
info@ijsburg.nl