Activiteit

West Beach (Film) Festival

do 17 sep 2020 - ma 21 sep 2020   |   19:00 - 0:00 uur   |   Op het Bastion naast het...

WEST BEACH (FILM) FESTIVAL - een festival voor iedereen! 
Aan de Sloterplas in Amsterdam Nieuw-West vindt dit jaar misschien wel je enige festival van dit jaar plaats. 

Programma
Elke avond bij West Beach (Film) Festival is anders. Het thema van de dag bepaalt het programma. We werken samen met verschillende gastprogrammeurs. Met het jaarlijks terugkerende thema ‘Cultuur van je Buur’ openen we dit jaar het festival. De openingsavond staat in teken van China, om het land een opsteker te geven in deze tumulte tijden. Met o.m. een komische Chinese film en een optreden van Gya (Chinese girlpower!). Tijdens de Kids Movie Night op zaterdag 19 september staat de nieuwste verfilming van Dumbo op het programma, en is er een voorprogramma live muziek en een circusvoorstelling van kinderen uit de buurt. Meer dan andere jaren is er ruimte voor food (en waste). OerVoer zorgt voor snacks en drinken. In de bijlage vind je het gehele programma.

Een festival voor iedereen!
West Beach (Film) Festival is voor iedereen en daarom is de toegang gratis. Middels de optie ‘Pay As You Can’ geven we de bezoekers de mogelijkheid om via de website of ter plekke een vrijwillige bijdrage te geven aan het festival.
West Beach (Film) Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Amsterdam, Amsterdams Fonds voor de Kunst, VSBfonds en Outdoor Cinema.

Covid-19
I.v.m. Covid-19 hanteren we een paar regels. Op het festivalterrein doen we er alles aan om de 1,5 meter regel te waarborgen. Via onze social media kanalen en de website houden we iedereen op de hoogte van het laatste nieuws. Van onze bezoekers verwachten we hun gezonde verstand te gebruiken en thuis te blijven bij griepverschijnselen. Anderen op de Corona-maatregelen aanspreken mag ook zeker op ons festivalterrein.

Datums, tijden en locatie
Donderdag 17 t/m maandag 21 september 2020

Het festivalterrein is bijna alle dagen geopend vanaf 19.00 uur. Op zondag beginnen we al om 13.00uur i.v.m. het familieprogramma. Het terrein sluit om 00.00 uur. Het filmprogramma start elke avond om 20.30 uur. Bij regen zijn er poncho's, bij kou zijn er dekentjes.

Kijk voor meer informatie op: www.facebook.com/WestBeachFilmfestival of Instagram: https://www.instagram.com/westbeachfilmfestival/
www.westbeachfilmfestival.com

 

kosten gratis
kosten toelichting West Beach (Film) Festival is voor iedereen en daarom is de toegang gratis. Middels de optie ‘Pay As You Can’ kun je via de website of ter plekke een vrijwillige bijdrage doen aan het festival. 

datum zo 20 september 2020
gestart op do 17 september 2020
beëindigd op ma 21 september 2020
locatie Op het Bastion naast het Sloterstrand aan de Sloterplas in Amsterdam Nieuw-West.


Documenten