Activiteit

Veerdienst Amsterdam vaar van IJburg naar Pampus of Muiderslot

elke dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag   |   10:45 - 15:15 uur   |   Haven van IJburg

Vaar je mee? 

Dit zomerseizoen kun je weer ontspannen genieten van een vaartocht met de Sailboa of de Elvira over het IJmeer naar het forteiland Pampus of het kasteel Muiderslot. Een avontuurlijke dag voor jong en oud.   

 

Het Forteiland Pampus gelegen midden op het IJmeer heeft een paar nieuwe attracties! Vlieg over het geheime wapen van Amstedam met de nieuwe ballon-attractie. Bekijk de nieuwe buiten-expo Forten van Boven. Kinderen kunnen een spannende blacklight speurtocht doen, opzoek naar geheime letters in het fort.  

 

Het Kasteel Muiderslot zet de bloemetjes buiten en heeft dit seizoen alle ruimtes in het kasteel opengesteld. Via de vernieuwde audio tour kun je het hele kasteel ontdekken. Kinderen kunnen een avontuurlijke ontdekkingstocht met doe opdrachten door het kasteel en de tuinen doen. Wist je dat dit seizoen ook de valkenier met zijn roofvogels aanwezig is, hoe cool is dat!

 

Kinderfeestje  
Vier je kinderfeestje op een historische boot. Neem je taart mee en wij zorgen voor een eigen tafel met limonade. Zo kun je aan boord je cadeautjes uitpakken en taart eten! Reserveer vooraf je eigen tafel. 


 
Fietstocht 
Neem je fiets mee aan boord en combineer je bezoek aan het Muiderslot met een fietstocht door de Gooi-en Vechtstreek. Reserveer vooraf je fietsplek aan boord  
 

Agenda

Dit seizoen zijn verschillende acties die je in de gaten kunt houden via de Agenda.

Zo kunnen kinderen van 0 tot 11 jaar in het bezit van een Kids Museumjaarkaart in de maand april GRATIS mee varen naar Pampus! Reserveer vooraf je plek aan boord en bekijk de openings dagen van Pampus.

(Pampus is geopend  elke dinsdag t/m zondag tot eind oktober) 

 

Vaar informatie

  • Dit zomer seizoen vaart de veerdienst elke dinsdag t/m zondag vanaf de haven van Amsterdam IJburg
  • Vertrektijd Ijburg 11:00 (check-in 10:45)
  • Terug in de haven van IJburg 15:15
  • We zijn ruim vier uur onderweg waarvan je tweeëneenhalf uur in het Muiderslot of op Pampus doorbrengt (reserveer vooraf en bekijk de afwijkende openingtijden van Pampus en Muiderslot

Onze boten hebben een comfortabele binnen- en buitenruimte. De boten zijn voorzien van een bar, toiletten en verwarming. Tot gauw! 

 

datum di 16 juli 2019
gestart op za 6 april 2019
beëindigd op zo 27 oktober 2019
locatie Haven van IJburg