Activiteit

Moderne dans voor iedereen van 60 jaar en ouder

elke woensdag   |   10:30 - 12:00 uur   |   Amsterdam dance centre

Dance Connects Community organiseert net als in voorgaande jaren door heel Amsterdam moderne danslessen voor iedereen van 60 jaar en ouder. Wie het leuk lijkt om via moderne dans zijn of haar creativiteit te uiten, lichaam en geest te versterken en daarbij graag buurtgenoten ontmoet, is vanaf 28 januari welkom op een van de 12 danslocaties in de stad.

Moderne dans bij Dance Connects is dans, lekker swingende muziek, actief bezig zijn en bovendien je creativiteit en fantasie aanspreken. Met of zonder ervaring, met of zonder fysieke beperking, iedereen kan meedoen. De moderne danslessen worden gegeven door professionele en enthousiaste dansdocenten met een groot hart en oog voor persoonlijke mogelijkheden. Ook worden er regelmatig professionele muzikanten uitgenodigd om live te komen spelen tijdens de dansles.

De danslessen worden wekelijks gegeven in de stadsdelen Centrum, Oost, West, Zuid en Zuidoost. Van 28 januari tot en met 1 februari vinden op elke locatie kennismakinglessen plaats, gratis toegankelijk voor iedereen.

Dance Connects is een non-profit organisatie die mensen van alle leeftijden in contact brengt met dans, de buurt en met elkaar. Naast 60+ lessen biedt Dance Connects ook 40+ lessen en Slow Flow lessen, waaraan je zowel staand als zittend kunt meedoen.

Kijk voor informatie over alle locaties en mogelijkheden op www.danceconnects.nl

Dance Connects lessen in IJburg


Amsterdam Dance Centre, Krijn Taconiskade 444 (Ijburg)
Woensdag 10.30 tot 12.00 uur
Kennismakingsles: woensdag 6 februari.

doelgroep:  Speciaal voor ouderen
datum wo 24 april 2019
gestart op wo 6 februari 2019
beëindigd op vr 7 juni 2019