Activiteit

Zij Die Weet Dagworkshop : Thema Moeder Dochter / Vrouwenlijn

zondag 13 januari 2019   |   10:00 - 17:00 uur   |   Tempel van alledag

De relatie met je moeder. Voor een dochter de belangrijkste relatie uit haar leven. We worden geboren uit onze moeder, en gaan het leven aan door onze moeder. Als deze relatie vertroebeld is, door wat voor reden dan ook, wordt het leven vaak een ‘struggle’. Hard werken, het hoofd boven water houden. Veel doen op je mannelijke energie. Terwijl de wereld in gaan op je vrouwelijke energie veel dichter bij ons staat, veel natuurlijker is. Minder hard werken, meer vanuit je eigen flow. Wat we op deze dag doen is stappen zetten in het herstellen van de band met onze moeder en weer dichter bij onze vrouwelijke energie komen. Onze natuurlijke staat van zijn. Zodat we meer in onze eigen ‘flow’ komen.
De afbeelding hierboven laat zien hoe we in verbinding zijn met onze moeder en onze oma. Toen je moeder in de buik van je oma zat heeft zij zo rond de 4de maand alle eicellen aangemaakt. Uit 1 van die eicellen ben jij geboren. Wij zijn dus zo verbonden in de vrouwenlijn. Hoe mooi is dat! En tegelijkertijd zitten daar nog veel pijnen, onbegrip, trauma’s die wij kunnen helen. Heling bij jou, betekent vaak heling in het hele systeem: in de generaties voor je en in de generaties achter je. We doen dit door meditaties, lichaamswerk, oefeningen, ho’oponoopono, familieopstellingen, muziek en alles wat zich aandient. In een groep vrouwen, die allemaal willen werken rondom dit thema, gaan we in dit proces duiken. Terugkeren naar de moeder/onze innerlijke vrouw. Kom dit met ons ervaren!
Stuur een mail naar zijdieweet@gmail.com.
Ben welkom met alles wat er is??

Praktische informatie:
Wanneer: 13 Januari 2019
Waar: De Tempel van Alledag,
Jan Vrijmanstraat 33, Amsterdam-IJburg
Van: 10.00 tot 17.00 uur.
Kosten: 115 euro excl. 21%BTW inclusief een heerlijke lunch.

Er is plek voor 12 vrouwen in onze cirkel.

Tot zondag 13 januari!
Lieve groet, Danielle en Luce

doelgroep:  Alle volwassenen
type:  Workshop /les
datum: zo 13 januari 2019
meer info over locatie: Jan Vrijmanstraat 339, Er is geen bel aanwezig, kloppen op het raam van de workshopruimte rechts.
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk
meer info: www.heartfire.nl