Activiteit

WIJNPROEVERIJ 'SPANJE & PORTUGAL'

zaterdag 24 november 2018 , 20:00 - 22:00 uur

Deze proeverij staat in het teken van Spaanse wijnen afkomstig uit wijngebieden zoals Rueda, Rioja, Jumilla, Priorat en Terra Alta maar ook prachtige Portugese wijnen uit de Duoro regio en natuurlijk een mooi glas Port (rood en wit). Laat je verrassen en ontdek de grote diversiteit aan mooie Spaanse en Portugese wijnen!

“Spanje is op basis van het beplante oppervlak het grootste wijnland ter wereld, maar in volume slechts de derde producent ter wereld. Spanje weet zich te onderscheiden in smaak en produceert typische Spaanse wijnen…”

Dat gaan we lekker proeven, zoals altijd op een gezellige, informele en laagdrempelige manier… Kortom, het wordt weer een leuke avond over wijn!

Locatie
Café Restaurant Vrijburcht is dé ontmoetingsplek op IJburg. Een unieke locatie met een zonovergoten terras, schitterend uitzicht over het water en een aanlegsteiger voor boten.
Op onze menukaart staan afwisselende, seizoensgebonden gerechten, mooie wijnen en speciaalbieren. Overdag ben je welkom voor koffie met diverse huisgemaakte taarten, een lekkere lunch, gezellige borrel en diner. Tevens zijn wij de foyer voor Theater Vrijburcht...

Welkom bij Vrijburcht!
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 

Aantal aangemelde deelnemers: 1

Deze mensen komen:
- Nadia van der Vlis

Meld je aan
Deel dit: