Activiteit

Avond Familie opstellingen Thema Moeder Dochter

vrijdag 19 oktober 2018   |   19:00 - 22:00 uur   |   Tempel van alledag

Ceremonie opstellingen Special: Thema Moeder/Dochter (Women Only)

Naar aanleiding van een mooie vraag hebben we besloten dat we een avond opstellingen speciaal voor vrouwen willen verzorgen rondom het thema Moeder / Dochter.

Voel je je gedragen? Kun je bij jezelf rusten? Sta je op je plek als dochter? Voel je je verstikt? Kun je goed je mannetje staan en verlang je naar meer vrouwelijke energie in je leven? Kun je jezelf overgeven in je intieme relatie?

Allemaal vragen die hun oorsprong vinden in hoe het is in de relatie tussen jou en je moeder (voormoeders)

Moeders spelen een enorm belangrijke rol in het leven als vrouw. Zij heeft je het leven gegeven. Dat is een diepe buiging waard. Tegelijkertijd is het ook een ingewikkelde relatie die soms voor strijd, afstandelijkheid en onbegrip zorgt. Deze avond gaan we met dit thema aan de slag waardoor er meer helderheid komt in de dynamiek moeder/dochter.

Een familie opstelling is een mooie methode, die eenvoudig zicht- en voelbaar maakt wat er in jouw systeem speelt. Verborgen dynamieken worden helder. De opstelling geeft je nieuwe inzichten over jezelf, je plek en de onderlinge verhoudingen binnen je familiesysteem. Zijn er bijvoorbeeld patronen die zich herhalen, heb je op je werk of je privéleven last van bepaalde zaken waarvoor je niet direct een verklaring kunt vinden, dan kan een opstelling je hier inzicht ingeven. Zodat je weer in je kracht kunt gaan staan en meer vanuit je flow kunt leven.

We hebben al twee vrouwen die hun vraag rondom dit thema willen inbrengen. Er is nog plek om mee te doen als representant. Het zal een avond worden in een warme bedding waarin jij en alles wat je met je meeneemt helemaal welkom is.

Praktisch:
Datum; 19 oktober 2018
Tijd: 19:00 - 22:00 uur
Lokatie; Tempel van Alledag, Jan Vrijmanstraat 339, IJburg
Bijdrage: 90 euro als vraaginbrengster en 35 euro als representant. (incl. 21% BTW particulier tarief, excl 21% BTW zakelijk tarief)

We zien ernaar uit!

Graag van tevoren aanmelden via zijdieweet@gmail.com.

Warme groet,
Daniëlle & Luce

kosten toelichting: 35 euro als deelneemster
doelgroep:  Alleen voor vrouwen
type:  Workshop /les
thema:  Overig
meer info over locatie: Jan Vrijmanstraat 339, Amsterdam Ijburg
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk