Activiteit

Stoere Vaderdag op Pampus: Beer Can Chickens op de barbecue en rondjes om Pampus met de speedboat!

zondag 17 juni 2018   |   11:00 - 17:00 uur   |  

Op Vaderdag gaat het roer om voor alle papa's! Niet meer in de file staan, niet meer die ongemakkelijke stropdas om of wéér erop uit gestuurd worden om de vuilnis buiten te zetten...

Papa's got a brand new bag op Vaderdag, oftewel een nieuwe levensstijl! Dus mama's, zonen en dochters maak je borst maar nat, want vandaag draait het 100% om stoer eten en stoere activiteiten op een stoer eiland!

Voor papa (en wie wil) zet Pampus zijn snelste boten in om over het water te racen. Zwemvest om en gesp je goed vast, want dit gaat harder dan een achtbaan! Ook stookt Pampus de barbecue lekker hoog op voor de perfecte, sappige Beer Can Chickens!

Geen zin in speedboten of in Pampusbier gegaarde kip? Geen probleem, er is genoeg ander stoers en lekkers voor papa op Pampus. Laat hem maar eens voorgaan in de donkere gangen waar het spookt, of zijn tanden zetten in iets anders lekkers van de menukaart!
De Stoere BBQ is los of in combinatie met een RIB-vaart te koop. Los kost deze €15,- en met een RIB-vaart €25,-. Losse RIB-vaarten zijn ook te boeken voor €10,- p.p. Ter plekke kunnen de RIB-vaarten ook geboekt worden, mits er nog plek is. De BBQ is van 12 tot 14 uur. Het RIB-varen start om 14.15 uur.

Vaderdag tickets voor de BBQ en het RIB-varen zouden eenvoudig te bestellen moeten zijn via de webshop, maar we ondervinden er helaas problemen mee. Boeken kan totdat we het probleem opgelost hebben via een e-mail aan info@pampus.nl. Gewone entreekaarten voor 17 juni zijn wel gewoon te koop via de Pampus webshop.

kosten toelichting: zie website
thema:  Eten en drinken
datum: zo 17 juni 2018
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk

Maximum aantal deelnemers: 100

Meld je aan