Activiteit

Nusta Karpay Inwijdingen in Amsterdam

dagelijks   |   10:00 - 18:00 uur   |   Tempel van alledag

Lieve allen,

graag nodig ik je uit voor de reeks
Ñusta Karpay inwijdingen verspreid over twee dagen in Amsterdam (Nl), op ZATERDAG en ZONDAG 16 en 17 JUNI telkens van van 10u tot 18u

Ñusta Karpay zijn 7 inwijdingen uit de vrouwelijke lijn van de Andes volkeren die je gronden in je vrouwelijke Zijn, verbinding maken met je voorouders en jouw roots hier op aarde. Met deze inwijdingen plaats je ahw zaadjes in je hele energetische systeem waardoor je oude patronen kan opruimen, in je spiegel van kwetsbaarheid mag kijken om afstand te nemen van alles wat je belemmert in je vrouwelijke kracht en groei te staan en je ego te verzachten... Om te helen, meer in jouw oerkracht, vrijheid en onvoorwaardelijke hartsenergie thuis te komen, jezelf in je diepe intuïtie te ontmoeten en zuiver en krachtig in je vrouwelijk bewustzijn te staan...

We verbinden ons met de energie van moeder aarde, zuster water, vrouwelijke vuurkracht, de lucht, de wind en helende hartsenergie, creatie en speelsheid, wilskracht, zuivere, pure trilling van goddesses, (hoge)priesteressen en gidsen.
We verbinden ons met de kosmische vrouwelijke energie, de zeven priesteressen uit de Andes en van bij ons, godinnen van alle elementen, verbonden met onze diepste verlangens, en de hoogste vrouwelijke trillingen.

Maar bovenal leren we door overgave om ons ego los te laten en vanuit vertrouwen, overgave en verbinding te gaan staan, voelen en leven. Het vertrouwen dat we gekoesterd worden door een vrouwelijke kracht die ons draagt. En deze eenvoud is juist de kracht van de Ñusta Karpay.

Elke inwijding is een ritueel die een eigen energie heeft, verbonden met krachtplekken in de Andes. In elke chakra worden zaadjes van licht geblazen die diep doordringen in je hele fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen. Het gaat om een hele zuivere en hoge trilling die ik zelf mocht ervaren tijdens reizen in Latijns-Amerika, de laatste jaren steeds meer, in verbinding met zovele krachtplekken tijdens meditaties, rituelen en ceremonies.

Latijns-Amerika is mijn zielecontinent waar ik lang woonde en al 34 jaar mee verbonden ben in dit leven. De Ñusta Karpay inwijdingen gaan gepaard met een diepe connectie met het continent. Zelf bewandel ik het pad van de Pampamesayok, de vrouwelijke helers uit de Andes, en ben ik ingewijd als Inca-priesteres, gedoopt in het Titicaca meer. Ik voeg aan de initiaties dimensies toe die verbonden zijn met vrouwelijke energie overal in het continent, o.a. van de Maya, Machis & vrouwelijke helers. Het is voor een eer om de vrouwelijke energie en wijsheid van inheemse volkeren en moeder natuur ginder, te delen hier op aarde. De Ñusta Karpay inwijdingen houden voor mij een energie in van thuiskomen, heling, gronding, zachte stroming, hartsenergie, kortom, een transformatie die noodzakelijk is voor de hele westerse cultuur.

Ik nodig je van harte uit om deel te nemen aan deze bijzondere inwijdingen, als vrouw, als man...

Praktische informatie:
Beide inwijdingen, de Munay-Ki en Nusta Karpay, kunnen apart gevolgd worden. Ze vullen elkaar wel bijzonder goed aan.
Inschrijven is voor het hele weekend, de ene dag volgt op de andere.

MEER INFO: www.kachina-creative2energy.com
INSCHRIJVEN:creative2energy@gmail.com
De reeks gaat door bij minimum 8 personen.
Bijdrage: 195,-, inclusief thee, versnaperingen, materiaal en geschenk uit de Andes

In Munay, Vanuit het Hart

Veerle Phara

PS van 11 tot 27 april 2018 reizen we met een groep naar Peru; Pad van de Ñusta. Deze reis is volzet. In oktober-november is onze volgende reis, vertrek 23 oktober: Pad van het Hart, met ceremonies, rituelen en inwijdingen. In April 2019: Pad van de Ñusta van 13 tot 30 april

kosten toelichting: 195 euro
doelgroep:  Alleen voor vrouwen
thema:  Overig
datum: za 16 juni 2018
gestart op: za 16 juni 2018
beëindigd op: zo 17 juni 2018
meer info over locatie: Jan Vrijmanstraat 339, IJburg
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk