Activiteit

Van Catan tot Amsterdice op IJburg.... De nieuwste bord- en kaartspellen leren kennen !

zondag 25 maart 2018 , 13:00 - 22:00 uur

Zondag 25 maart ben je weer van harte welkom op weer een spellendag van bordspelgroep Amsterdice.Hou jij van spellen spelen maar vind je thuis nooit de juiste spelers ? Of wil je wel iets meer leren kennen dan alleen Kolonisten van Catan ? Kom dan eens langs. Wij hebben een grote collectie spellen maar je bent natuurlijk ook welkom je eigen spel mee te nemen.

De dag begint vanaf 13.00 t/m 22.00. Je bent vrij om te komen wanneer je wilt. Wel kan het zijn, dat als je later komt, je even moet wachten op nieuwe spelers. Gelukkig kan dit bij de bar van de mensen van Ludo of bij onze kast of je gaat gezellig even overal kijken.

Het is heel gewoon om alleen te komen naar dit soort evenementen. Aansluiting vinden is boven een spel heel makkelijk.

Eten en drinken wordt verzorgd door het personeel van Ludo. Pinnen is daar het betaalmiddel (wij doen dat helaas nog met cash : entree van €2,50 voor volwassenen en kids €1,50 t,m 12 jaar: ook onder begeleiding). Eigen consumpties meenemen is daar helaas dus niet toegestaan. 's Avonds verzorgen zij ook een warme maaltijd voor weinig (rond de 6 euro).

 

Op zondagen organiseren wij ook winacties. Speel tussen 13.00 en 18.00 mee en maak kans op een spel. Gewoon door alleen mee te doen. Het spel wordt aan de tafel uitgelegd.

 

Ben je benieuwd ? Kom gerust eens langs. Op onze Facebooksite kun je ook fotoimpressies van andere dagen vinden...(https://www.facebook.com/groups/160265370791111/)

 

Tot ziens !

Locatie
4e verdieping IJburg college
Kosten toelichting
€2,50 (kinderen t/m 12 : €1,50)
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Thema
Sport / spel
Illustration
 
Deel dit: