Activiteit

Stadsverlichting Meditatie avond in Tempel van Alledag op IJburg GRATIS

zondag 14 januari 2018   |   20:00 - 21:00 uur   |   Tempel van alledag

Welkom in 2018!

We gaan weer starten met de maandelijkse stadsverlichtings meditatie avonden en de eerste van het jaar is op zondag 14 Januari 2018.

Het lijkt me mooi als iedereen zijn/haar eigen kaars meeneemt zodat je jouw intentie kunt zetten en deze in de kaars kunt blazen. Iedere keer dat je thuis de kaars aansteekt, voedt je jouw intentie voor dit nieuwe jaar.

De deelname is gratis. Wat lekkers (fruit/chocolade/ander lekkers) om te delen met elkaar na afloop is welkom. :-)

We starten om 20:00 uur. Zorg dat je op tijd bent. Inloop vanaf 19:45.

Ik zie ernaar uit je in de Cirkel van Licht te ontvangen.

Hartegroet,
Daniëlle

www.hartskracht.nl
www.heartfire.nl

Wat is Stadsverlchting?

Stadsverlichting is een initiatief om een cultuur van verlichting te stimuleren. Om dit mogelijk te maken, vragen we mensen om hun huiskamers open te stellen voor meditatie of om een huiskamer te bezoeken.

Als mensen samen stil zijn, hebben zij een harmoniserend effect op hun omgeving, zo blijkt uit onderzoek. In steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is er minder criminaliteit, is het minder druk op de spoedeisende hulp en zijn minder verkeersongevallen. Voor een betere wereld hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je samen stil bent. In een tijd van verharding, individualisme en elkaar buitensluiten, wil Stadsverlichting een huiskamercultuur van samenhorigheid stimuleren: oases waar mensen welkom zijn voor een uur stilte, liefde en ontspanning, zodat zij zich weer thuis kunnen voelen – bij zichzelf, elkaar en in hun leefomgeving.

Iedere maand komen mensen in 985 huiskamers bijeen om een uur stil te zijn. Door samen in een huiskamer te mediteren, kom je niet alleen thuis bij jezelf, maar ook bij elkaar. Bovendien heeft gezamenlijke stilte een positief effect op de omgeving. Er ontstaat meer harmonie en flow. Als je een betere wereld wilt, hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je samen een krachtig meditatief veld creëert. Doe mee met Stadsverlichting. Verlicht jezelf, verlicht elkaar en verlicht je wereld!

 

kosten: gratis
doelgroep:  Alle volwassenen
thema:  Overig
meer info over locatie: Jan Vrijmanstraat 339