Activiteit

VOEL JE GOED MET BIODANZA

donderdag 7 december 2017   |   20:00 - 22:00 uur   |   Tempel van Alledag, Jan...

Hier ben IK!

Wil jij ook met deze vreugdekreet tevoorschijn komen? Een avond over tevoorschijn te komen begint met contact te maken met jezelf. Gaat over voelen wie jij bent. Thuis zijn in jezelf, in je lichaam. En expressie te geven aan wat uit jou te voorschijn wil komen en ìn jou geworteld is. Want zonder wortels, geen bloei.

Worden wie je bent

Biodanza stimuleert jouw eigen potentie, het doet je bewustzijn groeien en leert over communiceren vanuit je hart. Het helpt je in contact te zijn met je gevoel en daaraan uitdrukking te geven in jouw leven. Bovendien is het een goed middel tegen stress: uit je hoofd in je lichaam!

 

Voor wie?

De biodanza avonden in de Tempel van Alledag zijn voor alle niveaus. Voor mensen die eens met biodanza willen kennismaken èn voor mensen die vaker biodanza doen. De lessen worden zo opgebouwd dat iedereen er binnen zijn of haar mogelijkheden aan kan deelnemen en voldoening kan uithalen. Een geoefend danser hoef je niet te zijn!

Over Mariette

Mariette begeleidt ruim tien jaar met veel enthousiasme biodanzagroepen. Daarin is zij inspirerend en zoekt zij altijd naar een verbinding met het alledaagse leven waardoor wat je beleeft tijdens de les ook een plek kan vinden in je bewustzijn.

Praktische informatie

DATUM: Maandelijks op donderdag- of vrijdagavond. Niet in augustus: 7 september, 13 oktober, 10 november, 7 december
TIJD: 20.00 - uiterlijk 22.00 uur. Inloop 19.45 uur.
LOCATIE: Tempel van Alledag op IJburg, Jan Vrijmanstraat 339
KOSTEN: Donatie van € 15,-

 

kosten toelichting: € 15,-
doelgroep:  Alle volwassenen
type:  Workshop /les
datum: do 7 december 2017
locatie: Tempel van Alledag, Jan Vrijmanstraat 339 Amsterdam
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk