activiteit

Workshop: Ik wens mijzelf een mooi jaar!

donderdag 29 juni 2017   |   9:30 - 12:00 uur   |   Naar Zee

Ik wens je een fijne verjaardag! Ik wens je een leuke vakantie! Hoe vaak zeggen we dat niet tegen een ander? Wensen doen hoort erbij. Je kind mag een wens doen als hij/zij de verjaardagskaarsen uitblaast. Je mag een wens doen als je wimper uitvalt. We nemen het niet echt serieus maar stiekem … hoop je toch dat je wens uitkomt. 

Laten we onszelf nu ECHT iets wensen en de intentie verbinden om die wens uit te laten komen. 

Een wens heeft te maken met je hart, een diepgeworteld verlangen. Soms ben je daar heel bewust van maar helaas is al te vaak ons innerlijke passie naar de achtergrond verdwenen door de waan van de dag.

Wat mag je verwachten?

- Inzicht krijgen in je hartsverlangen 
- Bewust worden van de mogelijkheden die je hebt om verandering aan te brengen in je leven en/ of te erkennen wat er al mooi en goed is 
- Visualiseren van je wens door middel van een moodboard 

Betekent dit nu dat je wens in vervulling gaat na een workshop van 2,5 uur? Wellicht! Maar de kans is groter dat de stappen genomen zijn om jezelf en jouw hartsverlangen de ruimte en aandacht te geven die het nodig heeft waardoor je wens in vervulling zal komen. 


Alle workshops duren 2,5 uur en de kosten bedragen €45 omdat het een kennismaking gaat. De groep bestaat uit maximaal 6 personen.

Meer weten? Kijk op www.gladysjiwalal.nl 

type:  Workshop /les
gestart op: do 29 juni 2017
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk
bijzonderheden
Beperkt aantal deelnemers. Meld je tijdig aan.
Nog geen reacties