Activiteit

Mini Mozarts

elke zaterdag   |   10:30 - 11:30 uur   |   Bij Eef

MINI MOZARTS
Muziek voor kinderen van 4 tot 6 jaar!
Wil je heel graag muziek maken, maar ben je nog te jong voor een instrument? Dan kan je de cursus Mini Mozart’s volgen! Dit is een cursus algemene muzikale vorming (AMV) speciaal op maat voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Ben je 6 jaar of ouder, dan kan je meedoen met de cursus “New Beatles”.

Mini Mozart’s is een eerste ontdekkingstocht in de muziek. Voor veel kinderen de allereerste aanraking met deze bijzondere wereld. Tijdens de cursus leren de kinderen zingen en spelen ze op kleine instrumentjes. Naast het bewegen op muziek besteden we veel aandacht aan het opwekken van de nieuwsgierigheid en het prikkelen van de fantasie. 

Alle kleuters zijn kleine muzikanten, ze doen niets liever dan zingen, dansen en spelen. Vooral veel bewegen is in deze leeftijd erg belangrijk en nog niet na hoeven denken over notenschrift en theorie. Ook is de kleuterleeftijd de periode waarin kinderen hun fantasie ontwikkelen en omdat dit in de AMV les ruim aan bod komt, hebben zij hier de rest van hun leven profijt van! 

Spelenderwijs worden maat- en ritmegevoel ontwikkeld en leren de kinderen te reageren op muziek. Als een kind na het volgen van de AMV cursus een instrument gaat bespelen, heeft het al een prachtige basis gelegd voor de verdere muzikale vorming.

Doe je mee?
Lesdag:               Zaterdag
Tijd:                     9.30 – 10.30 uur
Docent:              Deborah de Liever
Locatie:              Bij Eef op IJburg, Kiekstraat 22-24
Lesgeld:              10 lessen € 125  (korting met de stadspas of jongerencultuurfonds)

Contact & Inschrijven
Telefoon: 06-28085086
Email: info@vioolstudio.nl
Website: http://www.vioolstudio.nl

leeftijd: Vanaf 4 t/m 5 jaar
type:  Workshop /les
datum: za 20 januari 2018
gestart op: za 4 maart 2017
beëindigd op: za 3 februari 2018
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk