Activiteit

Ukke Pukkie's Muziekdoos

elke zaterdag   |   9:30 - 10:30 uur   |   Bij Eef

Muziek op Schoot
Wil je heel graag muziek maken, maar ben je nog te jong voor een instrument? Dan kan je de cursus Muziek op Schoot volgen! De cursus is bedoeld voor kinderen vanaf 8 maanden tot 4 jaar met een vaste begeleider. Dit kan een ouder, maar natuurlijk ook een grootouder, tante of een vaste bekende van het kind zijn.

We zingen de bekende traditionele én nieuwe liedjes die aansluiten bij de ontwikkelingsfase van het kind. Ook komen onderwerpen aan bod zoals het seizoen, de feestdagen en het weer. Andere liedjes gaan over dagelijkse dingen zoals eten, tanden poetsen of wassen en maken deze activiteiten thuis een stuk leuker en gemakkelijker. Natuurlijk zijn er knuffel en wiegeliedjes die demos3 band met je kind versterken.

Spelenderwijs worden de liedjes uitgebeeld waarbij we gebruik maken van materialen als speelgoed, linten, doeken en kleine muziekinstrumentjes. Dansen en bewegen op muziek, samen blokken bouwen, trommelen, het laten sneeuwen, wippen op de paddestoel, lekker bij papa of mamma even op schoot wegkruipen en luisteren naar de muziek.

Waarom meedoen?
Muziek op Schoot is voor je kind een waardevol begin van een leven vol muziek. Muziek zit van nature in iedereen. De muzikale gevoeligheid op jonge leeftijd stimuleren heeft een bewezen positieve invloed op de ontwikkeling van het kind zoals de motoriek, de taal en de verstandelijke en sociale ontwikkeling. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend fijn om dit samen met je kindje te doen, het versterkt jullie band. En natuurlijk is meedoen ook gewoon heel gezellig!

Waar & Wanneer?
De lessen zijn op zaterdag van 9.30 tot 11.30 uur Bij Eef op de Kiekstraat 22-24. De eerste mag als proefles!

Kosten: 
Rittenkaart van 10 lessen € 100,- (12 weken geldig) / proefles € 10,- 

De les duurt 45 minuten. Na afloop van de les is er een kwartiertje tijd om gezellig koffie/thee/limonade te drinken zodat de mamma’s en pappa’s elkaar ook kunnen leren kennen en de kinderen met elkaar kunnen spelen.

Contact & Aanmelden
Bij Eef op IJburg
Email: info@bijeefopijburg.nl
Telefoon: 06-28085086
Website: www.bijeefopijburg.nl

leeftijd: Tot/met 4 jaar
type:  Workshop /les
datum: za 13 januari 2018
gestart op: za 28 januari 2017
beëindigd op: za 20 januari 2018
meer info over locatie: In het hart van IJburg vind je een warme, veilige plek waar kinderen en ouders in een ongedwongen en gezellige sfeer elkaar kunnen ontmoeten, samen zijn en met elkaar verbinden. Er is ruimte om op een speelse manier te leren, ontwikkelen en te inspireren met als doel dat iedereen lekker in zijn vel zit en expressie kan geven aan zichzelf. Doe een dansje…bij Eef Vier je verjaardagsfeestje…bij Eef Kom gezellig thee drinken…bij Eef Laat je coachen….bij Eef Kom lekker spelen…bij Eef Kom op muziekles…bij Eef Doe nog veel meer…bij Eef Voel je thuis Bij Eef!
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk