Activiteit

Ouder en Kind Workout Bij Eef!

elke vrijdag   |   12:30 - 13:30 uur   |   Bij Eef

Wat is het?
Tijdens de Ouder en Kind Workout sport je samen met je kind. Jij wordt aan het trainen gezet om sterker en fitter te worden. Tegelijkertijd komen er spelletjes aan bod die passen bij de leeftijd en ontwikkeling van je kind. Zo wordt de workout leuk voor jullie allebei. En leert je kind van jou dat hard werken, sporten, en plezier hebben samen kunnen gaan. Jong geleerd is oud gedaan!

Voor wie geschikt?
Deze workout is geschikt voor iedere ouder die samen met zijn kleintje actief wil zijn. Ben je nog niet zo lang moeder van een baby of ben je een fitte vader die graag met zijn kind wil trainen? Tijdens deze workout is er aandacht voor jouw unieke lichaam. Oefeningen die geschikt zijn voor het post-zwangere lichaam, of voor het fitte lijf dat wat meer aan kan. Kijk bij het rooster welk uur geschikt is voor jullie

Over Iris
Training geven zat er al op jonge leeftijd in. Op mijn twaalfde gaf ik turntraining aan kinderen van vier tot twaalf jaar. Sinds twee jaar geef ik full body workouts aan onder andere zwangere dames en dames die na een bevalling weer ‘Back in Shape’ willen komen. Fases waarin het lichaam kwetsbaar is, en de juiste fysieke begeleiding nodig is.

Verder ben ik opgeleid als dramatherapeut. Een vorm waarbij je mensen (jong en oud) coacht met oefeningen en werkvormen uit het theater. Ook hierbij geldt: zet jezelf in beweging, laat je bloed stromen en leer van het moment.
Tijdens mijn werk in de kinderopvang heb ik veel te maken gehad met de ontwikkeling van het jonge kind. Ook heb ik theaterlessen en weerbaarheidstrainingen gegeven. Tijdens de Ouder en Kind Workouts combineer ik mijn kennis over de ontwikkeling van het jonge kind met mijn kennis als sporttrainer.
 

Wanneer?
Maandag:
9.00 – 10.00 uur / Ouder en Kind Workout – Baby en Dreumes (3 maanden tot 1,5 jaar)
Vrijdag:
12.30 – 13.30 uur Ouder en Kind Workout – Peuters (2 en 3 jaar)

Wat kost het? 
Losse les       – €12,50 
Tien lessen  – €100,00 –  (twaalf weken geldig)

Aanmelden voor één van de workouts?
Neem contact met mij op! 

irisplaat@gmail.com
06-44347585
Link naar mijn Facebook pagina: Iris- Workouts voor Jong en Oud
https://www.facebook.com/IrisWorkouts

leeftijd: Vanaf 2 t/m 3 jaar
type:  Workshop /les
datum: vr 8 december 2017
gestart op: vr 27 januari 2017
beëindigd op: vr 5 januari 2018
meer info over locatie: In het hart van IJburg vind je een warme, veilige plek waar kinderen en ouders in een ongedwongen en gezellige sfeer elkaar kunnen ontmoeten, samen zijn en met elkaar verbinden. Er is ruimte om op een speelse manier te leren, ontwikkelen en te inspireren met als doel dat iedereen lekker in zijn vel zit en expressie kan geven aan zichzelf. Doe een dansje…bij Eef Vier je verjaardagsfeestje…bij Eef Kom gezellig thee drinken…bij Eef Laat je coachen….bij Eef Kom lekker spelen…bij Eef Kom op muziekles…bij Eef Doe nog veel meer…bij Eef Voel je thuis Bij Eef!
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk