Aanbod

Bouwbegeleiding om zonder zorgen te verbouwen of bouwen

Ondersteuning, Voorlichting & advies
Illustration

Bouw of verbouw projecten starten te vaak zonder volledige en realistische voorbereiding, met als resultaat veel hogere kosten en zonder rekening te houden met het effect op jouw persoonlijke leven.

Het gevoel dat overblijft na afloop is vaak 'dat eens maar nooit meer' of 'we hebben tijdens de bouw constant zorgen gehad over geld'

Het is normaal geworden dat je zonder volledig overzicht en controle aan een kostbaar avontuur begint waarna je maar moet hopen dat het niet al te erg tegenvalt.

Om particuliere opdrachtgevers met bouw of verbouw plannen te ontzorgen levert het Bouwcafé daarom betaalbare en realistische bouwbegeleiding, 

Je hoeft dan niet meer alles zelf uit te vinden, het Bouwcafé zoekt voor jou een geschikte architect en aannemer die het beste passen bij jouw persoonlijke wensen en bouw plannen.

Daarna is jouw persoonlijk adviseur betrokken vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering om namens jou overleg te voeren met de architect en de aannemer.

Kort samengevat, jouw persoonlijke adviseur zorgt ervoor dat iedereen optimaal kan samenwerken waardoor jouw gezin en werk geen last hebben van de bouw plannen.

Wil je jouw plannen vrijblijvend bespreken? Dat kan natuurlijk, het eerste gesprek is gratis. Wil je daarna  jouw bouw of verbouw plannen professioneel laten begeleiden dan ontvang je daarvoor altijd eerst een passende offerte. 

Ik ben bereikbaar via 0621437290 of welkom@hetbouwcafe.nl

 

Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 19 december 2022, 14:36 uur
Deel dit: