Aangeboden dienst

Coaching voor meiden & jonge vrouwen

Yoga/meditatie/mindfullness, Coaching (persoonlijke ontwikkeling)

Mijn naam is Lotten en ik begeleid vrouwen met coaching, ACT therapie & yin yoga. Ik help meiden en vrouwen om goed voor zichzelf te gaan zorgen. Het is mijn missie om vrouwen thuis te brengen bij zichzelf. Voor mij betekent dat jezelf omarmen en kiezen voor een leven waar je blij van wordt.

Zie jij je dochter vechten met stress, onzekerheid of perfectionisme? Maak jij je zorgen over haar ontwikkeling? En zou jij haar willen ondersteunen in het ontwikkelen van een positiever zelfbeeld, maar weet jij niet hoe? Mijn naam is Lotte en ik help jullie graag! Met behulp van coaching ondersteun ik meiden in het vergroten van hun zelfvertrouwen. Met behulp van coaching leert jullie dochter op een veerkrachtige manier omgaan met lastige gedachten, gevoelens en situaties. Samen gaan we onderzoeken waar jullie dochter blij van wordt, en hoe zij goed voor zichzelf kan zorgen. Het tijdig inschakelen van gespecialiseerde jongerencoach is effectief, en geeft jonge vrouwen vaak net dat steuntje in de rug die ze nodig hebben.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem een kijkje op mijn website. De sessies kunnen we online inplannen via videobellen, in overleg kan ik ook bij je thuis komen (op IJburg). Stuur mij een berichtje voor een gratis inspiratie-sessie.