Aanbod

Coaching voor meiden & jonge vrouwen

Coaching (persoonlijke ontwikkeling)
Geplaatst op 21 mei 2021, 11:19 uur
leeftijd vanaf 14 jaar

Mijn naam is Lotte en ik begeleid jonge vrouwen met coaching, ACT therapie & mindfullness. Het is mijn missie om jonge vrouwen thuis te brengen bij zichzelf. Want een liefdevolle verbinding met jezelf brengt zoveel levensvreugde. 

Zie jij je dochter vechten met stress, onzekerheid of perfectionisme? Maak jij je zorgen over haar ontwikkeling? En zou jij haar willen ondersteunen in het ontwikkelen van een positiever zelfbeeld, maar weet jij niet hoe? Mijn naam is Lotte en ik help jullie graag! Met behulp van coaching ondersteun ik meiden in het vergroten van hun zelfvertrouwen. Met behulp van coaching leert jullie dochter op een veerkrachtige manier omgaan met lastige gedachten, gevoelens en situaties. Samen gaan we onderzoeken waar jullie dochter blij van wordt, en hoe zij goed voor zichzelf kan zorgen. Het tijdig inschakelen van gespecialiseerde jongerencoach is effectief, en geeft jonge vrouwen vaak net dat steuntje in de rug die ze nodig hebben.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Heb je vragen? Neem een kijkje op mijn website. En stuur mij een berichtje voor de gratis inspiratiesessie. Als jullie op IJburg wonen dan kom ik voor de coaching aan huis. Het is ook mogelijk om een wandeling te maken of online (via videobellen) af te spreken.  

Illustration
 
Illustration