Aangeboden dienst

Leer in 4 avonden (beter) wielrennen

Sportclub/-vereniging

Verbeter je fietsvaardigheden én oefen met rijden in een groep. Of je nu een super ervaren of beginnende wielrenner bent; de training Ride Like a Pro maakt van jou een nog stabielere, veilige en meer complete wielrenner. In 4 avonden.

Je traint in een groepje met fietsers van jouw niveau. Op een wielerbaan, dus zonder verkeer. Kun je je lekker focussen op de training en jezelf echt uitdagen. Je oefent met intervallen en leert op snelheid techniek toepassen.

Wanneer: woensdagavond 7 14 21 28 April
Tijd: 18.00 - 20.00
Waar: Wielerbaan De Weeren, Amsterdam-Noord
Prijs: €85 (4 trainingen)
Meer info en aanmelden

Samen buiten fietsen in het weekend?
Aanstaande zondag 4 april starten we ook met onze buitenritten. Vooralsnog rijden we in duo's. Heb je zin om mee te doen? Dan vragen we je om op één van bovenstaande data langs te komen voor een proeftraining (nog beter is het natuurlijk als je de hele training van 4 avonden doet), zodat we een inschatting kunnen maken van je fietsniveau.

Wanneer: zondag, 9.30 - 12.00
Start en finish: clubhuis Thúskomme, Batjanstraat 1a, Amsterdam-Oost
Prijs: €40 voor het hele seizoen (tot en met september)
Meer info en aanmelden

Lid worden
Als je met ons wilt fietsen, trainen en nog veel meer, dan word je lid van onze club. Dat hoeft niet meteen, maar kun je besluiten als je ons hebt leren kennen. Na je eerste trainingsavond/proeftraining. Kijk voor alle info over onze club op onze website.

 

Foto