6 reacties

Bert Videler

ma 20 februari 2017 15:01
Ik doe graag mee met de maandelijkse actie, ik erger mij ook aan de schaamteloosheid waarmee mensen hun afval op straat werpen. Zijn er ergens vuilgrijpers beschikbaar om te lenen wellicht ?

Lieneke Koornstra - de Doelder

di 21 februari 2017 14:19
Wat fijn, Bert, dat je wilt meehelpen aan dit project. Ik ben doende vuilgrijpers te organiseren via de gemeente, wordt vervolgd. Binnenkort wil ik een zaterdag plannen om enkele uurtjes aan de gang te gaan, waarbij het idee is om ons op een bepaalde tijd op een afgesproken punt te verzamelen en daar... lees meer

Mariette Abbas

za 25 februari 2017 08:59
goed initiatief! ik doe graag mee de eerstkomende keer op een zaterdagmiddag. waar ik me ook over verbaas (en nee, ik heb niet de gemeente benaderd :_( ) is dat als de gemeente struiken komt snoeien bij de Nesciobrug, ze niet meteen even al dat zwerfafval meenemen..

Lieneke Koornstra - de Doelder

za 25 februari 2017 09:32

Top, Mariette, dat je ook wilt helpen. Aanstaande maandag heb ik een bespreking met iemand van Stadsreiniging. Het punt dat je terecht aansnijdt en waarover ik me inderdaad ook al meermaals heb verbaasd, neem ik op in mijn lijstje te bespreken punten, inclusief de beschikbaarheid van vuilgrijpers.
Wo...

lees meer

Emiel Koning

ma 27 februari 2017 12:09
Ik heb interesse in zo'n grijper.
Al bijna een jaar ruim ik veel rotzooi in het groene veldje van blok 42 op en ook nog de poep die ik tegenkom. Zo'n grijper maakt het makkelijker.

Lieneke Koornstra - de Doelder

do 2 maart 2017 10:38
Top, Emiel, dat je een van de medestanders bent. Wil je mij een mail sturen zodat ik verder contact met je kan opnemen en jou aan een grijper kan helpen?