Aanbod

Professionele begeleiding

Coaching, Ondersteuning, Maatschappelijke dienstverlening / participatie, Clienten / burgerbelang

Conflicten kosten geld!

In zakelijke en arbeidsrelaties leiden (sluimerende) conflicten tot stagnatie, minder productie, lagere effectiviteit, hoger ziekte verzuim en dus hogere kosten. Of een contract ketst af of wordt verbroken.

Door conflictmanagement onderdeel van het bedrijfsbeleid te maken, zullen de signalen van onvrede en verzuring eerder zichtbaar worden gemaakt. En dan kunnen contactpartijen -voordat de relatie verziekt is- onder neutrale begeleiding met elkaar het gesprek aangaan en hun gezamenlijke problemen oplossen. 

Gezonde processen en mensen, dat is wat u wilt!

 

De oplossing: Professionele begeleiding

Zakelijke mediation-bemiddeling: Professionele begeleiding van beide partijen bij het door hen zelf te kiezen oplossing voor het conflict.

Procesbegeleiding: Professionele begeleiding van complexe besluitvormingsprocessen zoals onderhandelingen over een contract of cao. Dit kan in de vorm van onafhankelijk voorzitter of partijbegeleiding.

Boardroom advies: Strategische begeleiding en advisering om afbreukrisico's te vermijden en draagvlak voor ingrijpende beslissingen te vergroten.

Conflictmanagement: Ontwerpen en implementeren van beleid ter voorkomen en beheersen van conflicten in organisaties

Conflictcoaching: Professionele begeleiding van bijvoorbeeld een nieuwe manager in een voor hem/haar conflictueuze omgeving. Conflictvaardigheid is te trainen!

locatie 
Theo van Gogh park
Illustration
 
Geplaatst op 2 februari 2016, 10:28 uur
Deel dit: