Activiteit

WIJNPROEVERIJ 'ZOMERSE WIJNEN'

donderdag 16 juni 2016 , 19:30 uur

Hou je van een lekker glas wijn... en wil je wel eens iets nieuws proberen? 

Deze wijnproeverij is voor iedereen toegankelijk, je hoeft geen kenner of expert te zijn. Wij laten je graag kennismaken met een aantal wijnen uit verschillende landen. Met de zomer in aantocht staan er tijdens de proeverij 3 witte wijnen, 1 rose wijn en 3 rode wijnen op tafel die allemaal geschikt zijn voor bij een borrel, picknick of BBQ. 

De sommelier die deze wijnproeverij verzorgt is al ruim 20 jaar een vooraanstaand vinoloog van de Wijnacademie. Iemand die met veel passie een leuk en begrijpelijk verhaal vertelt over de wijnen en op basis van jarenlange ervaring graag advies geeft op basis van jou smaak en voorkeur. 

Kortom, een leuke en gezellige avond over wijn!

Kosten zijn € 15,- per persoon. 
Aanmelden via e-mail naar welkom@cafevrijburcht.nl 

Locatie
Wij zijn dé ontmoetingsplek voor jong en oud op IJburg en tevens foyer voor Theater Vrijburcht. Een unieke locatie met een zonovergoten terras, schitterend uitzicht over het water en een aanlegsteiger voor boten.

Op onze menukaart staan afwisselende, seizoensgebonden gerechten, mooie wijnen en speciale bieren. In het weekend bent u ook overdag welkom voor koffie met taart of een lekkere lunch. We hopen dat u zich snel thuis zult voelen. Welkom bij Vrijburcht!
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Illustration
 
Deel dit: