Activiteit

Biodanza open avond

donderdag 25 februari 2016 , 20:00 - 22:00 uur

Biodanza is een leuke en ontspannen manier van dansen en in beweging komen. Letterlijk en figuurlijk. Op verschillende muziekstijlen en met verschillende oefeningen dans je op jezelf, met iemand anders of met de hele groep. Het gaat om plezier te hebben in bewegen en in verbinding zijn. Met jezelf en anderen.

De biodanza open avond is voor alle niveaus. Voor mensen die eens met biodanza willen kennismaken èn voor mensen die vaker biodanza doen. De lessen worden zo opgebouwd dat iedereen er binnen zijn of haar mogelijkheden aan kan deelnemen en voldoening kan uithalen.

Biodanza stimuleert jouw eigen potentie, het doet je bewustzijn groeien en leert over communiceren vanuit je hart. Het helpt je in contact te zijn met je gevoel en daaraan uitdrukking te geven in jouw leven. Bovendien is het een goed middel tegen stress: uit je hoofd in je lichaam!

Mariette begeleidt ruim tien jaar geïnspireerd en met veel enthousiasme biodanzagroepen. Eén van haar dromen is dansen in eigen buurt. Zij is blij in de Tempel van Alledag een plek te hebben gevonden waarin ontmoeting, bezieling en bezinning centraal staan. Ongeveer één keer per maand zal zij een biodanzaworkshop geven.?Daarnaast begeleidt zij wekelijks biodanzagroepen in het Mirror Centre nabij het Muiderpoortstation en is mede-directeur van de Biodanzaopleiding in Rotterdam.

PRAKTISCHE INFORMATIE
DATUM: donderdag 25 februari 2016
TIJD: 20.00 - uiterlijk 22.00 uur. Inloop 19.45 uur.
?LOCATIE: Tempel van Alledag op Ijburg, Jan Vrijmanstraat 339
KOSTEN: Donatie van € 15,-
CONTACT en AANMELDING: Mariette Reitsma, 06 201 55 081 of m.reitsma@me.com?Meer informatie over biodanza en Mariette vind je ook op www.biodanzaworkshops.nl

Locatie
Tempel van alledag
Kosten toelichting
€ 15,-
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
Deel dit: