Activiteit

Ga je nu mijn verhaal stelen, of mag ik ook meedoen?

zaterdag 6 juni 2015 , 18:00 - 15:30 uur

Hallo IJburgers!

Is jullie iets vreemds opgevallen de laatste twee weken? Hebben jullie misschien die groep jonge mensen gezien die IJburg van alle kanten bekijken?

Dat zijn wij, 7 studenten van de opleiding Theaterdocent (Theaterschool van Amsterdam). Na twee weken vinden we het tijd om onszelf even voor te stellen. Want wat doen wij hier nou opeens, struinend door IJburg, met een vergrootglas in de hand en vol met vragen?

Wij gaan een bijzondere samenwerking aan met een groep IJburgers; bewoners van het Martien Schaaperhuis. Samen maken we i.s.m. Titia Bouwmeester in een kleine vier weken een voorstelling die zal spelen op het Rode Loper Festival (6 en 7 juni). We leren elkaar kennen, vragen elkaar de hemd van het lijf en doen een onderzoek naar IJburg, wijk zonder scheidslijnen.

Benieuwd waar dat allemaal toe gaat leiden? Wij ook! Het kan ook voor ons nog alle kanten opgaan. Toch willen we jullie, de IJburgers, nu alvast uitnodigen om op 6 en 7 juni te komen kijken naar de tussenstand van ons onderzoek.

Hopelijk tot dan! Groetjes,

Titia, Pleun, Edwin, Lisa, Nilay, Merijn, Sebastiaan en Isa
Hanath, August, Daniël, André, Bas, Ricardo en Jack

 

 

- Ga je nu mijn verhaal stelen, of mag ik ook meedoen? -

Een bont gezelschap, een tocht, een voorstelling. Een bijzondere ontmoeting tussen bewoners van het Martien Schaaperhuis en studenten van de Theaterschool van Amsterdam. 20 vs. 50. Dromen vs. noodlot. Op zoek naar verschillen en overeenkomsten durven zij elkaar te vragen: "Zie jij mij echt?"

Beleef de rauwe randjes van IJburg, wijk zonder scheidslijnen.

Deze voorstelling (10+) speelt in het kader van het Rode Loper Festival.

Speeldata: Zaterdag 6 juni 18.00 en 20.30 uur, zondag 7 juni 13.00 en 15.30 uur
Tickets: www.rodeloper.org
Zie ook: https://www.facebook.com/events/897910906916728/

Locatie
Festivalhart: Centrumeiland (bij Blijburg 4.0). Speellocatie volgt zo snel mogelijk!
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 10 t/m 22 jaar
Illustration
 
Deel dit: