Bericht

Bestuurswisseling bij de Ouderen Advies Raad Oost

Geplaatst op 19 juli 2016, 22:17 uur

Op de druk bezochte zomerbijeenkomst van de Ouderen Advies Raad Oost in Grand Café Genieten van 7 juli jongstleden was er, zoals gebruikelijk, een terugblik van de activiteiten en (bezochte) bijeenkomsten van het afgelopen jaar. Ook de bestuurswisseling van de OAR-Oost kwam aan de orde. Dick Oosterbaan nam als secretaris afscheid van de OAR. Hij gaat zich inzetten voor het Platform Ouderen Amsterdam (POA) en daardoor kwam deze bestuursfunctie vrij. Joke Krull, tot voor kort technisch voorzitter, neemt samen met Latitia Kramp, het secretariaat onder hun hoede. Laetitia heeft in het bestuur nu een dubbelfunctie, want zij is tevens de Webmaster van de uitstekend verzorgde website. (www.oar-oost.nl). De voorzittershamer gaat over naar Frank Stork en blijft Tunny Jongejan verbonden als adviseur van de vereniging. Annelies Teunissen blijft de notuliste van de openbare vergaderingen die maandelijks (behalve augustus) in de Raadszaal van het Stadsdeelkantoor worden gehouden.
 
Een nieuwe weg wordt niet echt ingeslagen, want de belangen van de ouderen in Amsterdam Oost zullen goed blijven vertegenwoordigd door zeer actieve en betrokken mensen van de OAR.
Vernieuwend is wel dat de Ouderen Advies Raad in elke buurt van het Stadsdeel een contactpersoon komt die informatie verstrekt en verbinding houdt met de activiteiten en buurtinitiatieven voor ouderen in de wijk.
 
Bezoek de website www.oar-oost.nl

Illustration
 
Deel dit: