Vacature/hulpvraag

Nieuwslezer 2 uur per dag in financiële wereld

Geplaatst op 26 november 2015, 11:07 uur

De nieuwsbron voor de financiële wereld. Dat ben jij als nieuwslezer bij ons multimediale bedrijf. Je brengt alle financiële professionals en particulieren van ons uitzendgebied op de hoogte van wat er gebeurde, gaande is of gaat gebeuren. Het nieuws wordt door onze redacteuren verzorgt en door jou gepresenteerd. Lijkt dit je wat?

 

Wie zoeken wij?
Iemand die zich helemaal thuis voelt in de mediawereld, representatief is en niet bang is om voor de camera te spreken. Wij zoeken iemand die elke ochtend twee uur bij ons op kantoor aanwezig is om voor onze drie clusters video’s op te nemen.

Het liefst zoeken wij iemand die woonachtig is op IJburg (Amsterdam) en bijvoorbeeld ’s ochtends de kinderen naar school brengt en een paar uur over heeft.

Contact

Mail je sollicitatiebrief en CV naar Lisa Ettema:
e-mailadres: l.ettema@3xi.nl

De producten van TRIPLE i zijn al 25 jaar toonaangevend en marktleider in hun segment. Het succes zit in de unieke combinatie van onafhankelijke content en een innovatieve kijk op de markt. Het bedrijf geniet vertrouwen in de markt: een bewijs van stabiliteit en autoriteit. Met een ruime schare lezers behoort TRIPLE i tot de topleveranciers van financiële content.

 

 

Deel dit:
Vraag gesteld door