Project

Alice in Wonderland

Geplaatst op 3 mei 2016, 16:18 uur

Verhaal
Op een prachtige zomerse dag in het park, ziet het jonge meisje Alice een wit konijn met een horloge langsrennen. Nieuwsgierig als ze is, volgt ze hem het konijnenhol in en komt terecht in een ruimte met een hele kleine deur. Daar past ze natuurlijk niet doorheen, daar is ze veel te groot voor! Door een drankje te drinken krimpt ze waardoor ze door de deur kan, om vervolgens in het magische Wonderland terecht te komen.
Het witte konijn laat haar kennis maken met allerlei magische figuren en Alice ontmoet onder andere de tweeling Tweedle Dee en Tweedle dum, die haar wat manieren leren. Ze speelt stoelendans op het thee partijtje van de Mat Hatter, volgt het advies op van de Cheshire kat en komt terecht bij de slechte Hartenkoningin met haar kaartenleger.
Is dat allemaal echt? Of gewoon een droom? En komt Alice dan toch weer veilig thuis?

Cast
Alice in Wonderland wordt gespeeld door de talenten van jeugdmusicalgroep Spotje (tussen de 6 en 12 jaar).

 

Waar & wanneer?

zaterdag 11 juni 2016 om 19:00 uur - Premiere voorstelling in Theater Vrijburcht (UITVERKOCHT!)

zondag 12 juni 2016 om 15:00 uur  - Matinee voorstelling in Theater Vrijburcht (UITVERKOCHT!)

zondag 12 Juni 2016 om 19:00 uur - Avond voorstelling in Theater Vrijburcht

 

Adres: Theater Vrijburcht - J.O. Vaillantlaan 143 - 1086 ZX - Amsterdam.

 

Kaartverkoop:

Per voorstelling zijn er een beperkt aantal plaatsen, het is daarom aan te raden om vooraf uw kaartjes te reserveren. Kaartjes kunnen zowel aan de kassa als vooraf via onze website besteld worden, mits de voorstelling niet is uitverkocht is. Kaartjes kosten 12,50 euro per ticket, dit is inclusief 1 consumptiebon. Vanaf 1 maart 2016 kunt u tickets via onze website. Ga hiervoor naar onze speciale reserveringspagina en zorg dat jij verzekerd bent van een kaartje!

 

Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Volwassenen, Senioren, Jongeren, 11-22 jaar
Lopend
Deel dit: