Activiteit

Informatieavond over de mega windturbineplannen IJburg en Zeeburgereiland

maandag 14 december 2020 , 20:00 - 22:00 uur

Digitale informatieavond over de mega windturbineplannen op IJburg en Zeeburgereiland van en voor bewoners.

Laat je bijpraten over de ontwikkelingen, wat we nu weten en hoe je invloed kan uitoefenen op de plannen van Amsterdam en Diemen (Diemervijfhoek).

Deze informatiesessie is vooral bedoeld voor mensen die nog niet bekend/aangehaakt zijn met/op dit onderwerp. Het zal grotendeels een herhaling zijn van de eerdere informatieavond van 30 november.

Stuur een mailtje naar ijburg@windalarm.amsterdam om toegang te krijgen tot de informatiesessie.

Wat kan je verder doen?

Het is belangrijk dat zoveel mogelijk IJburgers laten merken dat we geen windturbines in onze buurt willen. Er is nog niets definitief, maar de tijd tikt door. Alleen door snel een zeer krachtig en breed gedragen signaal af te geven kunnen we deze plannen nog keren. 

1. Teken de petitie op windalarm.amsterdam/petitie.

2. Help ons met je talenten en ervaring (juridisch, politiek, media, communicatie, logistiek, etc.). Neem hiervoor contact met ons op.

3. Benader politieke partijen en raadsleden. Hier vind je de e-mailadressen van de raadsleden in Amsterdam: windalarm.amsterdam/raadsleden 

4. Ondersteun ons met een financiële bijdrage voor publicitaire en eventuele juridische kosten. Ga naar windalarm.amsterdam/donatie.

5. Spreek je publiekelijk uit als vereniging van eigenaren of maatschappelijke organisatie. Teken de petitie en laat ons dit weten.

6. Hang de pamflet op achter je raam of op strategische punten. A2 posters kan je gratis bestellen door me een berichtje te sturen.

7. Neem deel aan onze informatie- en protestbijeenkomsten. We houden je op de hoogte via Hallo IJburg.

Meer informatie vind je op windalarm.amsterdam of in deze PDF.

Locatie
Via zoom
Illustration
 
Deel dit: