Bericht

Wie kent er minder valide mensen die we kunnen helpen bij de boodschappen?

Geplaatst op 10 januari 2016, 22:55 uur

Binnenkort wil ik met een nieuw initiatief starten op IJburg.
Zoals jullie wellicht weten, organiseer ik sportactiviteiten voor onder andere meisjes, kinderen en jongeren in opdracht van het Stadsdeel. De deelnemers hoeven hiervoor niks te betalen.  Als tegenprestatie willen wij ons vrijwillig inzetten voor de buurt. Dit doen wij al door onder andere regelmatig het Ed Pelsterpark schoon te maken samen met kinderen.

Mijn idee voor nu is om minder valide mensen vrijwillig te helpen met hun boodschappen doen. Dit kan op een aantal manieren. Wij kunnen samen met de bewoner/bewoonster meegaan en helpen sjouwen of de bewoner/bewoonster geeft ons een boodschappenlijstje en wij doen de boodschappen en brengen het thuis. Ik geloof dat dit een grote meerwaarde voor de buurt kan zijn en zorgt dat verschillende mensen met elkaar in aanraking komen!

Dus mochten jullie mensen kennen in jullie omgeving die hier blij van zouden worden, hoor ik het graag!! Ik neem dan contact op en maak verder afspraken.

Alvast bedankt!

Sinan Kelebek
SK Coaching
06 - 43 003 193
info@skcoaching.net
www.skcoaching.net
Facebook: SK Coaching
Instagram: SK Coaching

Deel dit:
1 reactie

Ronald Smallenburg

di 19 januari 2016 08:09
Goed initiatief Sinan! Neem anders even contact op met Stichting ViiA. Daar zijn veel minder valide bewoners van IJburg en Oost ingeschreven die vrijwilligers zoeken die hen kunnen helpen met boodschappen doen. Ze zitten in het Gezondheidscentrum op de IJburglaan 727, 020-495 22 50. Zie viia.nl/. Gro... lees meer