Activiteit

Rap-workshop

dinsdag 3 januari 2017 , 13:00 - 16:00 uur

Jongens heb je ’t al vernomen....
Bij Juf gaat een ontzettend leuk project starten met Regalness! Regalness is een muzieklabel opgezet door multi-talent: Wenner Regales. Wenner heeft een eigen opname studio, produceert beats en rapt zelf ook. Naast dit alles is Wenner een sociaal-betrokken persoon die zich inzet voor maatschappelijke verbondenheid. Dit doet hij onder andere door het geven van hiphop workshops door heel Amsterdam maar ook op scholen. En nu dus ook op IJburg en wel bij Bij Juf!

In de kerstvakantie organiseren we een superstoere Rap workshop voor kinderen van groep 7 en 8. De workshop gaat in op het thema ‘Dit ben ik’ en heeft als uitgangspunten; het ontdekken van eigen talenten en het versterken van zelfvertrouwen.

Naast het verhogen van hun “coolness” leren de kids tijdens deze workshop wat meer over de achtergrond van de hiphop en rap-scene, hoe ze kunnen spelen met woorden en een eigen raptekst kunnen schrijven en hoe ze zichzelf kunnen presenteren door middel van een zelfgeschreven rap. Op de derde dag wordt de rap gekoppeld aan de beat en komt er een heuse mobiele studio zodat de eigen rap ook echt kan worden opgenomen. Hoe cool is dat?! De workshop wordt feestelijk afgesloten door alle ouders uit te nodigen voor de eind-performence waar ze het eindresultaat kunnen horen en zien. Uiteraard krijgt iedereen aan het eind zijn of haar eigen track op een USB stick mee naar huis zodat er thuis ook nog volop naar geluisterd kan worden.

Wanneer?
De 3-daagse workshop zal plaats gaan vinden in de tweede week van de kerstvakantie van dinsdag 3 januari t/m donderdag 5 januari 2017 van 13.00u tot 16.00u.

Waar?
Bij Bij Juf op de Bert Haanstrakade 184

Wat en Hoe?
Programma:

1e dag: Kennismaken, beats uitkiezen, onderwerp liedje bedenken, indelen lied, groepsfoto maken
2e dag: Tekstschrijven, het nummer uitwerken en oefenen
3e dag: Opname en het nummer mixen en afsluitende borrel met presentaties.
De groep bestaat uit max. 8 jongens en/of meiden*.

Tijdens de workshop wordt er gezorgd voor voldoende “spraakwater” in de vorm van limonade, water, thee en gezonde snacks. Bij de afsluitende borrel zorgen wij voor fris en wat minder gezonde snacks ;)

Hoeveel?
De kosten voor deze 3-daagse workshop bedragen 195 euro per persoon. Dit is inclusief alle hapjes en drankjes en de USB stick met de opname.

Interesse?
Geef je dan snel op, want zoals is je weet vol=vol.... Door te klikken op onderstaande link kom je gelijk bij het aanmeldformulier.

* minimale deelname van 6 jongens en/of meiden

Leeftijd
Vanaf 9 t/m 12 jaar
bijzonderheden
Minimale deelname van 6 kinderen.
Illustration
 
Deel dit:
1 reactie

Frank Stork

ma 2 januari 2017 17:58
Heel erg leuk! Wij hebben op de Facebookpagina van Muziek in Oost gezet.